toner-shop.ro consumabile online
cautare toner
cartus toner imprimanta
Cum cumpar | Cum Platesc | Cum se Livreaza | Contact

Prelucrarea datelor cu caracter personal

GDPR

Facem toate eforturile pentru a fi in concordanta cu Regulamentul European 2016/679, prescurtat GDPR, privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si controlul fiecarei persoane asupra propriilor date.

In continuare o sa detaliem modul în care colectam, utilizam, transferam și protejam datele dvs cu caracter personal in urma interactiunii cu site-ul nostru.

 

Datele noastre de contact

ANDONET TOTAL SRL cu sediul in Bucuresti , punct de lucru B-dul Timisoara nr 90 cladire A7, avand numarul de inregistrare la registrul comertului J40/12929/2003, cod unic de inregistrare fiscala Ro15771488. Pentru orice informatie suplimentara referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe site-ul nostru nu ezitati sa ne contactati la emailul gdpr@toner-shop.ro

 

Ce date personale colectam

Colectam datele dumneavoastra cu caracter personal direct de la dumneavoastra prin formularul de inregistrare in momentul in care va creati cont pe site-ul nostru. Astfel ne furnizati numele si prenumele, adresa de email , numarul de telefon.

Deasemenea la sectiunea pentru facturare respectiv livrare , ne furnizati numele si prenumele , adresa de livrare si facturare, metoda de plata, eventual alte informatii care ne vor ajuta la livrare

De fiecare dată când vizitați site-ul nostru, colectăm automat următoarele date: date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include URL-uri complete, paginile vizitate ,inclusiv data și ora, informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat si adrea ip.

 

Cum prelucram datele colectate

Datele colectate direct de la dumneavoastra prin formularul de inscriere si anume: nume, prenume, email, telefon, detalii facturare si detalii livrare vor fi utilizate doar pentru scopul pentru care au fost colectate, fara de care nu am putea onora comenzile dumneavoastra si anume : administrarea contului , prelucrarea comenzilor , transmiterea statusului comenzilor , trimiterea proformelor daca este cazul , facturarea si expedierea comenzilor , solutionarea problemelor sau anularea comenzilor.

 

Cui transmitem datele cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise :
-firmelor de curierat - pentru livrarea coletelor.
-furnizorului de servicii It.
-autorități publice în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun asigurandu-ne ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale.

 

Cat pastram datele cu caracter personal

Pastram datele dumneavoastra cu caracter personal 5 ani de la ultima interacțiune cu noi. In cazul emiterii de facturi, datele dumneavoastra vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

- Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

- Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.

- Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

- Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.

- Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.

- Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

- Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

- Dreptul sa va adresati printr-o plangere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale, la :
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

 

Cookie-uri

Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentul dumneavoastra la cererea web-serverului catre browserul utilizat de dumneavoastra la navigarea pe internet. Aceste fisiere nu contin software, virusi sau spyware, nu pot accesa informatiile din echipamentul dumneavoastra. Aceste fisiere permit recunosterea echipamentului utilizatorului si prezentarea continutului adaptat preferintelor acestuia , deasemenea permit efectuarea de statistici anonime , analiza si publicitate relevanta pentru utilizator fara a permite identificarea personala a utilizatorului, si nu in ultimul rand permit buna functionare a site-ului.

Puteti bloca Cookie-urile din setarile browserului dumneavoastra insa acest lucru poate afecta buna functionare a site-ului. De exemplu nu aveti posibilitatea sa adugati produse in cos, sa va logati si implicit sa trimiteti comanda

Toner-shop.ro foloseste serviciile urmatoarelor terte parti pentru analiza si publicitate care folosesc deasemenea cookie-uri.
Google AdWords- Publicitate-Remarketing - https://policies.google.com/privacy
Google Doubleclick- Publicitate- https://policies.google.com/technologies/ads

Contul tau
email
parola
Taxa de Transport
Bucuresti : Gratuit

Alte localitati : 17,00 Lei
sau Gratuit
pentru minim 3 produse

Pe acest site veti gasi o gama larga de consumabile : cartus toner pentru aproape orice imprimanta , cartus toner pentru copiatoare , cartus cerneala pentru o gama mare de imprimante, deasemenea gasiti film pentru fax sau ribon pentru imprimanta dumneavoastra.
Toate preturile contin TVA

Prelucrarea datelor cu caracter personal | Contul tau | Cos | Contact ANPC


toner-shop.ro este proprietatea firmei ANDONET TOTAL SRL
2008 - 2018 Toate drepturile rezervate.

consumabile@toner-shop.ro